Rapid Bucureşti l-a transferat pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj

Mijlocaşul a fost împrumutat de la formaţia din Gruia, cu opţiune de cumpărare.

115 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti l-a transferat pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj

Rapid Bucureşti l-a transferat pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj

“Mă bucur să fiu aici. În sfârşit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici şi abia aştept să încep treaba şi să mă alătur echipei.”, a declarat Petrila pentru site-ul clubului rapidist.

„Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios şi, cu siguranţă, vom face treabă bună împreună.

Pentru mine este important faptul că mă voi întâlni cu foşti colegi de la CFR. Acest lucru m-a făcut să vin aici cu mai multă încredere şi dorinţă de muncă.

Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregăteşte pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost şi sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giuleşti este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu.

Rapid reprezintă pentru mine o şansă să devin o prezenţă constantă la echipa naţională, fiind un club mare care, cu siguranţă, mă va ajuta să fac acest pas, dar totul depinde de mine.

Pentru mine concurenţa este întotdeauna benefică, îmi place acest lucru şi sunt sigur că voi face faţă. Rapid este un club mare, un club serios, aşa cum puţine sunt în ţară, care se bate la campionat şi asta îmi doresc şi eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a mai declarat mijlocaşul, pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 22 de ani, a debutat în fotbalul mare la formaţia clujeană, cu care a câştigat de patru ori titlul de campion, fiind împrumutat pentru un sezon la Sepsi OSK.

Petrila a debutat pentru echipa naţională a României odată cu Horaţiu Moldovan, în meciul amical cu Slovenia, din luna noiembrie a anului trecut.

În urmă cu o lună, jucătorul cotat de transfermarkt la 1,6 milioane euro, a jucat în toate cele trei meciuri de la Campionatul European U21, pentru naţionala României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici