Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-2

Echipa Rapid Bucureşti a învins, cu scorul de 4-2 (4-2), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, disputat, duminică, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-2

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-2

Pentru Rapid au marcat: Mazilu '4, Maftei '36, Burdujan '45+2, E. Dică '45+4 (penalti), în timp ce Oţelul a înscris prin E. Jula '22 (penalti), Szekely '39.

Rapid a deschis scorul în minutul 4, prin Ionuţ Mazilu, care a reluat cu capul în plasă de la circa 10 metri o centrare de pe partea stângă a lui Vladimir Bozovici.

În minutul 21, arbitrul Victor Berbecaru a dictat penalti pentru Oţelul, la o intervenţie neregulamentară în careu al lui Ştefan Grigorie asupra lui Ramses Gado. Lovitura de pedeapsă a fost executată şi transformată de Emil Jula.

Oţelul a rămas în zece oameni, din minutul 34, atunci când portarul marocan Kouha, aflat la primul meci pentru gălăţeni, a fost eliminat. El a ieşit din careu cu mingea la picior, Mazilu l-a deposedat, balonul a ajuns la Grigorie, care a şutat la poartă, iar Kouha a respins şi a primit direct cartonaşul roşu. El a fost înlocuit între buturi de Gribauskas, intrat în locul lui Silviu Ilie.

Rapid a reuşit să preia conducerea pe tabela de marcaj după ce căpitanul Vasile Maftei a înscris din lovitură liberă de la 22 de metri, în dreapta lui Gribauskas, în minutul 36.

Oţelul însă a egalat din nou, în minutul 39, prin Janos Szekely, care a înscris cu un şut din alergare de la circa 22 de metri, surprinzându-l pe Dani Coman ieşit din poartă.

În minutul 45 +2, scorul a devenit 3-2 în favoarea gazdelor, după ce la o centrare de pe dreapta, Burdujan a înscris cu un şut din prima, scăpat în poartă de Gribauskas.

Emil Dică a ridicat scorul la 4-2, în minutul 45+4, transformând un penalti, dictat după o intervenţie al lui Semeghin asupra lui Mazilu în careu.

La Rapid a debutat portarul Andrade, care l-a înlocuit pe Dani Coman, la pauză. De asemenea, la Rapid a debutat şi Ovidiu Herea, achiziţionat de la Progresul. Galeria rapidistă a scandat numele lui Herea la intrarea mijlocaşului pe teren şi a scandat şi împotriva clubului Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici