Rapid Bucureşti s-a impus în deplasare, în derby-ul nou promovatelor şi e lideră în Liga 1

  • CS Mioveni şi Rapid Bucureşti s-au întâlnit vineri seara, în cea de a doua partidă a etaei a doua, a Ligii 1, în prezenţa unui număr mare de spectatori, printre care şi destul de mulţi suporteri bucureşteni.
  • Rapid a învins cu 2-0, obţinând a doua victorie consecutivă şi preluând temporar şefia clasa
769 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti s-a impus în deplasare, în derby-ul nou promovatelor şi e lideră în Liga 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Giuleştenii au fost ofensivi din primul minut al meciului, Junior Morais şutând în plasa laterală la puţin timp după fluierul de start.

După două tentative de şut ale lui Blănaru, din poziţii favorabile, argeşenii s-au văzut conduşi după golul marcat de Dragoş Grigore, care a trimis cu capul în poartă mingea centrată din corner de Rareş Ilie.

La 10 minute de la reluare, Carnat a fost pus în situaţie de a marca, singur cu Popescu, dar a ales să paseze lui Bălan, care a înscris, cu poarta goală, cel de al doilea gol al său din acest sezon (0-2, min 55).

Rapid se instalează temporar în fruntea clasamentului Ligii 1, urmând să joace etapa viitoare acasă cu FC Constanţa.

CS Mioveni rămâne la cota zero şi are o deplasare grea, etapa viitoare, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici