Rapid Bucureşti - SC Freiburg 2, scor 0-5, într-un meci amical

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, joi, cu scorul de 5-0 (1-0), de formaţia a doua a clubului german SC Freiburg, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya, informează pagina de Facebook a grupării giuleştene.

271 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - SC Freiburg 2, scor 0-5, într-un meci amical

Rapid Bucureşti - SC Freiburg 2, scor 0-5, într-un meci amical (Imagine: Shutterstock)

Antrenorul Viorel Moldovan a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Drăghia - Păun, Iacob, Săndulescu, Al. Coman - Bălan, V. Negru, Mindu, Doman - Martin, Ciolacu.

În repriza a doua au mai jucat Selagea, Jeison Moreno, Wiston Sevillano, Diego Quinones, Jefferson Angulo, Joao Victor, Vanilson Lira şi Luis Hidalgo.

Următorul meci amical al giuleştenilor va avea loc duminică, împotriva formaţiei maghiare Ujpest FC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici