Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 0-1

Formaţia Rapid Bucureşti a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, scor 0-1 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a Ligii I, în care gruparea giuleşteană a avut două goluri anulate, ambele pe motiv de ofsaid.

23 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 0-1

Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 0-1 (Montaj foto)

Unicul gol al meciului a fost înscris de Cosmin Gângioveanu, în minutul 90+2.

În minutul 1, la prima acţiune de atac a formaţiei Rapid, Ştefan Grigorie a înscris, dar golul a fost anulat de arbitrul Mugurel Drăgănescu, la semnalizarea lui Adrian Vidan pe motiv de ofsaid.

În minutul 25, giuleştenii au reuşit să înscrie din nou, prin Alexandru Ioniţă, însă reuşita atacantului formaţiei bucureştene a fost anulată şi de această dată, tot pe motiv de ofsaid, pe partea aceluiaşi arbitru-asistent.

În prelungirile partidei, Trică i-a pasat în lateral lui Cosmin Gângioveanu şi acesta a înscris cu un şut la firul ierbii, la colţul lung al porţii fostului său coechipier, Mircea Bornescu.

Rapid: 33. Bornescu - 2. Helder, 21. Săpunaru, 23. M. Constantin, 16. Ciz - 20. St. Grigorie (7. Cesinha '64), 15. C. Lazăr, 30. Spadacio, 10. Herea - 11. Al. Ioniţă (27. Gauracs '84), 9. Răduţă. Antrenor: Ciprian Panait.

U Craiova: 21. Lung Jr. - 2. Bărboianu, 7. V. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 13. Dilevski - 28. Gângioveanu, 30. Prepeliţă, 20. Dina (33. Trică '70), 16. Ologu (27. Al. Piţurcă '46) - 9. M. Costea (25. Firţulescu '81). Antrenor: Mark Wotte.

Cartonaşe galbene: Herea '39, Bornescu '78 / Dina '6, Prepeliţă '58, Bălace '74, Silkviu Lung jr. 90+2.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (centru) - Adrian Vidan, Eduard Dumitrescu (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă).

Observatori: Sorin Satmari, Laszlo Sajtos. Supervizor: Adalbert Kassai.

Jucătorii formaţiei Universitatea Craiova au intrat pe teren cu un banner pe care era scris mesajul: "Alături de Florin Costea, suferinţa în doi este pe jumătate", pentru a-l susţine pe atacantul grupării oltene, care s-a accidentat grav la meciul din etapa precedentă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a urmărit partida de la tribuna oficială, după ce, vineri, a solicitat răgaz până săptămâna viitoare să se gândească dacă va continua să antreneze gruparea bucureşteană.

Suporterii echipei Rapid au afişat două bannere cu mesajele: "Regulamentele voastre de doi bani nu pot strica o prietenie de 30 de ani" şi "Orgolii copilăreşti, ambiţii necontrolate, luptaţi nu pentru banderole ci pentru rezultate".

La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori, printre care şi antrenorul cu portarii de la echipa naţională, Bogdan Stelea, şi directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu.

Aceasta a fost a treia înfrângere consecutivă înregistrată de Rapid în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici