Rapid, eliminată din Cupa României. Trei echipe din liga a IV-a, calificate în 16-imi

Formaţia Rapid a fost învinsă de ACS Berceni, scor 1-0, ratând astfel calificarea în 16-imile Cupei României, fază a competiţiei în care au reuşit accederea trei echipe din Liga a IV-a, informează frf.ro.

408 afișări
Imaginea articolului Rapid, eliminată din Cupa României. Trei echipe din liga a IV-a, calificate în 16-imi

Rapid, eliminată din Cupa României. Trei echipe din liga a IV-a, calificate în 16-imi (Imagine: Shutterstock)

Echipele din Liga a IV-a care s-au calificat în sferturi sunt Unirea Brânceni, Ripensia Timişoara şi ASA Târgu Mureş II.

Patru din cele şase echipe care retrogradat în vară în Liga 2, Rapid, Oţelul, Gaz Metan Mediaş şi Ceahlăul au fost eliminate în această fază a competiţiei.

Învingătoarele din turul al cincilea vor fi puse în urne alături de cele 14 echipe care evoluează în actualul sezon al Ligii I şi vor fi împerecheate în 16 meciuri care vor alcătui tabloul fazei "16"-imilor Cupei.

Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României are loc vineri, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici