Rapid - Farul 1-1, duelul primelor clasate. Liderul, strivit în Giuleşti după pauză

În deschiderea etapei a 15-a din Superligă (ultima a turului), liderul Farul s-a duelat vineri seară cu ocupanta locului secund, Rapid, rezultând o partidă spectaculoasă în Giuleşti.

997 afișări
Imaginea articolului Rapid - Farul 1-1, duelul primelor clasate. Liderul, strivit în Giuleşti după pauză

Rapid - Farul, duelul primelor clasate. Repriză de fotbal-spectacol în Giuleşti

SUPERLIGA

RAPID - FARUL 1-1 
Săpunaru (53) / Alibec (19)

Farul a scăpat cu un punct din Giuleşti, vineri seară, după o repriză a doua în care n-a contat în atac, fiind dominată copios de Rapid.

Denis Alibec a deschis scorul cu un şut peste Moldovan, după o pasă în adâncime primită de la Grameni.

Prima repriză a fost superbă, cu acţiuni purtate în mare viteză, cu ocazii de gol de ambele părţi şi cu o reprezentaţie de tehnicitate oferită de Alibec.

În prima repriză nu s-a acordat niciun cartonaş galben.

După pauză, Rapid a intrat decisă şi a punctat prin lovitura de cap a lui Cristi Săpunaru. A marcat şi prin Emmers, în minutul 87, dar Kovacs l-a anulat pe motiv de henţ într-o fază anterioară.

Rapid a trimis de două ori mingea în bară.

În Giuleşti, naşul Hagi l-a înfruntat pe finul Mutu, într-o atmosferă incendiară creată de fanii Rapidului.

După 14 etape, înaintea rundei, liderul Farul are 34 de puncte. Rapid este pe locul 2, cu 29 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici