Rapid - FC Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Rapid - FC Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I

Rapid - FC Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I

Golul a fost marcat de Darijan Matici, în minutul 26.

Mijlocaşul Juliano Spadacio i-a pasat dintr-o lovitură liberă lui Matici, care a înscris cu un şut la vinclu de la aproximativ 25 de metri.

Rapid Bucureşti: 33. Bornescu - 2. Helder, 3. R. Fernandes, 32. Iencsi (28. A. Iordache '63), 16. Ciz - 6. Matici, 10. Herea - 29. T. Bălan (20. Şt. Grigorie '73), 30. Spadacio, 18. Varga - 11. Ioniţă (9. Răduţă '85). Antrenor: Nicolae Manea.

FC Timişoara: 99. Taborda - 16. Luchin (25. Kozak '72), 14. Mera, 6. Nibombe, 8. Sepsi - 26. Chiacu, 55. Bourceanu, 5. Alexa, 18. Chiţu (34. Contra '54) - 21. Goga, 10. Parks (11. Mansour '65). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Bălan '32, Ioniţă '58, Varga '90+2

Arbitri: Marius Avram (central) - Eduard Dumitrescu, Adrian Vidan (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Ioan Mureşan, Mircea Cezar Ionescu.

Supervizor: Valentin Alexandru.

Meciul a început cu 10 minute întârziere, pentru a permite organizatorilor să traseze liniile de marcaj, după ce terenul a fost dezăpezit timp de aproximativ o oră şi jumătate înainte de începerea partidei.

Pe parcursul meciului, suporterii de la tribuna a II-a a stadionului "Giuleşti-Valentin Stănescu" au aruncat în mai multe rânduri spre centralul Marius Avram cu bulgări de zăpadă. După fluierul final, brigada de arbitri a fost din nou bombardată cu bulgări de zapăda.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, printre care s-au aflat şi antrenorul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, şi directorul sportiv al clubului ialomiţean, Narcis Răducan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici