Rapid menţine vie lupta pentru titlu în Superligă: este la 6 puncte de liderul FCSB

În Giuleşti, formaţia „vişinie” a dispus vineri seară, cu 2-0, de revelaţia FC Hermannstadt, şi este singura echipă cu victorii pe linie în 2024 în campionat.

756 afișări
Imaginea articolului Rapid menţine vie lupta pentru titlu în Superligă: este la 6 puncte de liderul FCSB

Rapid menţine vie lupta pentru titlu în Superligă: este la 6 puncte de liderul FCSB

După 4-3 cu U Craiova 1948, 2-1 cu Dinamo şi cu Oţelul Galaţi şi 1-0 cu CFR Cluj, echipa Rapid a obţinut a 5-a victorie în Superliga de fotbal în 2024: 2-0 cu FC Hermannstadt, formaţie pregătită de fostul giuleştean Marius Măldărăşanu.

Pentru gruparea italianului Cristiano Bergodi au punctat kosovarii Krasniqi (54) şi Rrahmani (66). Cu 48 de puncte, Rapid este pe locul secund în clasament, după 26 de etape. Liderul FCSB are 54 de puncte, dar şi un meci în minus.

În schimb, sibienii stau pe locul 7, cu 34 de puncte, la un punct sub Petrolul Ploieşti, ocupanta ultimului loc de play-off.

Pe „Ilie Oană”, trupa prahoveană a câştigat în etapa de azi, scor 2-1, cu Poli Iaşi, revenind de la 0-1. Ispas (30) a deschis scorul pentru moldoveni, iar gazdele au revenit după pauză: Musi (60) şi un alt kosovar, Berisha (90+4).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici