Rapid, readusă cu picioarele pe pământ de campioană. Farul a învins în Giuleşti

Rapid n-a confirmat rezultatul miraculos din meciul cu FCSB şi s-a părbuşit în prima etapă din play-out, vineri seară, 1-2 cu Farul Constanţa.

896 afișări
Imaginea articolului Rapid, readusă cu picioarele pe pământ de campioană. Farul a învins în Giuleşti

Louis Munteanu, eroul serii în Giuleşti

Speranţele la titlu ale Rapidului au fost tăiate de Farul Constanţa, în prima etapă din play-off-ul Superligii la fotbal.

Campioana condusă de pe margine de Gică Hagi a plecat cu toate punctele din Giuleşti.

A decis dubla lui Louis Munteanu, în minutele 23 şi 56.

Din minutul 67, giuleştenii au evoluat în 10 oameni, fiind eliminat mijlocaşul la închidere Răzvan Oaidă.

Gazdele au redus din handicap în inferioritate numerică, prin Albion Rrahmani, care a executat pe centrul porţii o lovitură de la 11 metri.

Galeria „vişinie” a scandat „Libertatea pentru suporteri” şi a afişat un banner cu mesajul „Bocciu liber”, cu trimitere la liderului suporterilor, reţinut pentru 30 de zile.

Rapid a rămas cu punctele cu care a intrat în play-off, 28, fiind pe locul 2. Lider este FCSB, cu 32 de puncte, podiumul fiind completat de CFR Cluj, 27 de puncte, ambele cu un meci în minus.

Succesul îi urcă pe „marinari” pe locul 4, cu 25 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici