Rapid s-a distrat cu Voluntari: triplă Dugandzici, care devine golgheterul Superligii

În etapa a 24-a a Superligii, Rapid a învins-o acasă cu 4-1 pe FC Voluntari.

302 afișări
Imaginea articolului Rapid s-a distrat cu Voluntari: triplă Dugandzici, care devine golgheterul Superligii

Rapid s-a distrat cu Voluntari: triplă Dugandzici, care devine golgheterul Superligii

Rapid este pe locul 3 în clasament, cu 45 de puncte, la 3 puncte în spatele Farului şi la 5 puncte de liderul CFR Cluj, ambele având un  meci în minus.

Giuleştenii au trecut, sâmbătă seară, de Voluntari, scor 4-1, prin golurile lui Dugandzic (20, 55 şi 82) şi Albu (42). Pentru ilfoveni a marcat Lopes (0-+1). Este al doilea hat-trick al atacantului adus de la CFR reuşit de la reluarea campionatului, după cel din meciul cu Sepsi.

În clasamentul golgheterilor, croatul Dugandzici are 15 goluri, depăşindu-l pe italianul Compagno (14).

„A fost un meci foarte bun, un spectacol în Giuleşti. Rapid şi-a găsit golgeterul. Faptul că a marcat un nou hattrick, că e în faţa porţii şi punctează în permanenţă, este un lucru pozitiv. Remarc jocul cursiv, pozitiv al Rapidului, cu bună dispoziţie din partea lui Ioniţă şi Pănoiu.

Remarc şi tribuna, care ajută în permanenţă şi care dă amploare jocului Rapiduleţului. Eu cred că Rapid va fi în play-off, joacă bine, joacă avântat acasă. Trebuie să îşi consolideze şi jocul în deplasare. Rapid va fi foarte greu de bătut acasă”, a declarat Anghel Iordănescu după meci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici