Rapid s-a împotmolit în Bănie, iar ecartul faţă de FCSB a crescut la 12 puncte

În penultima etapă din sezonul regular a Superligii de fotbal, luni seară, Universitatea Craiova a remizat cu Rapid, scor 1-1, în Bănie.

600 afișări
Imaginea articolului Rapid s-a împotmolit în Bănie, iar ecartul faţă de FCSB a crescut la 12 puncte

Cristiano Bergodi, acum la Rapid, şi-a înfruntat echipa cu care, în trecut, s-a luptat la titlu în Superligă

Două echipe calificate în play-off s-au duelat luni seară, în Bănie, meci încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Oltenii au deschis scorul în prima repriză, prin Mitriţă, în minutul 30. Giuleştenii au reechilibrat situaţia pe tabelă în minutul 49, prin slovacul Hromada.

În urma rezultatului, Rapid a rămas pe locul secund în Superliga de fotbal, cu 52 de puncte, iar Craiova, situată pe locul 4, a strâns 46 de puncte. Între ele se află CFR Cluj, cu 50 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regular, Rapid are meci sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu FCSB (liderul are 64 de puncte).

În schimb, Universitatea are derby cu rivala locală U Craiova 1948, care tocmai l-a instalat antrenor, pentru a 10-a oară, pe italianul Nicolo Napoli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici