Rapid s-a înţeles cu Camolese (presă)

FC Rapid a ajuns la un acord cu antrenorul italian Giancarlo Camolese, care ar urma să primească un salariu de 800.000 de euro pe sezon, plus bonusurile de performanţă, informează site-ul sportmediaset.it, care nu precizează care ar urma să fie durata contractului.

16 afișări
Imaginea articolului Rapid s-a înţeles cu Camolese (presă)

Rapid s-a înţeles cu Camolese (presă) (Imagine: sportmediaset.it)

Conducătorii FC Rapid au negociat în ultimele săptămâni cu Ladislau Boloni, însă sunt nemulţumiţi din cauză că fostul selecţioner al României tergiversează lucrurile şi întârzie semnarea contractului. Vineri, acţionarul Fathi Taher a declarat că Boloni are termen până luni, la ora 10.00, pentru a semna cu Rapid, în caz contrar oficialii giuleşteni urmând să se îndrepte către un alt antrenor, şi a precizat că s-a negociat cu încă doi antrenori străini.

"Camolese, care a mai pregătit echipele AC Torino, Reggina, Vicenza şi Livorno, este foarte aproape de a semna cu Rapid. Tehnicianul se află deja la Bucureşti pentru a se întâlni cu conducătorii Rapidului şi pentru a semna contractul", scrie sursa citată.

Camolese ar fi al şaselea antrenor italian în fotbalul românesc, după Walter Zenga, care a pregătit echipele Progresul, Steaua şi Dinamo, Cristiano Bergodi (Progresul, CFR Cluj, Rapid), Roberto Landi (Progresul), Giuseppe Giannini (FC Argeş), Nicolo Napoli (Universitatea Craiova).

Alţi tehnicieni italieni asociaţi în această vară cu FC Rapid au fost Mario Beretta, liber de contract după despărţirea de Siena, şi Alberto Malesani, ultima oară la Empoli, formaţie care a retrogradat în Serie B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici