Rapid s-a reunit cu 24 de jucători

Echipa FC Rapid şi-a reluat pregătirile în vederea meciurilor din returul ediţiei 2011/2012 a Ligii I, luni, la baza Pro Rapid, la reunirea lotului antrenat de Răzvan Lucescu fiind prezenţi 24 de jucători.

132 afișări
Imaginea articolului Rapid s-a reunit cu 24 de jucători

Rapid s-a reunit cu 24 de jucători (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax foto)

De la prima şedinţă de pregătire din acest an au lipsit Ezequias, Cassio şi Rui Duarte, aşteptaţi în cursul acestei zile, precum şi Ovidiu Herea, aflat în recuperare la Roma şi care se va alătura joi lotului rapidist.

La reunire au fost prezenţi următorii jucători: Coman, Drăghia, Straton, Oros, Creţu, Al. Ioniţă, Glauber, Pancu, Apostol, Grigorie, Surdu, M. Antonio, Sburlea, Teixeira, Bozovici, Roman, Deac, Burcă, N. Grigore, Alexa, Dăescu, Fl. Călin, Al. Ioniţă 2, Ad. Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici