Rapid şi-a achitat datoriile către Peseiro şi secunzi

Directorul general adjunct al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că fostul tehnician al grupării giuleştene, portughezul Jose Peseiro, şi-a primit banii conveniţi în urma rezilierii contractului.

17 afișări
Imaginea articolului Rapid şi-a achitat datoriile către Peseiro şi secunzi

Rapid şi-a achitat datoriile către Peseiro şi secunzi (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - miercuri) au fost viraţi în contul domnului Peseiro banii pe care îi datoram. De asemenea, s-au rezolvat şi problemele legate de restanţele către secunzii dânsului. Jose Peseiro a venit la Bucureşti şi a semnat o hârtie prin care certifică faptul că nu mai are niciun fel de pretenţie financiară din partea Rapidului. Noi ne-am achitat toate obligaţiile contractului faţă de dânsul şi secunzii săi pe care le aveam până la data de 31 decembrie, aşa cum am stabilit. Plata către domnul Peseiro a fost făcută din banii proveniţi în urma transferului lui Pierre Boya la Grenoble. Îi mulţumim domnului Peseiro pentru ce a făcut la Rapid şi mă bucur că ne-am despărţit prieteni", a spus Sichitiu.

Antrenorul Jose Peseiro şi-a reziliat, la începutul anului, contractul pe care îl avea cu FC Rapid. Peseiro şi staff-ul său au acceptat să îşi primească salariile restante pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie, în valoare de 320.000 de euro.

Grigore Sichitiu a menţionat că doar George Copos a virat banii promişi în contul clubului.

"Acum aşteptăm ca şi domnul Taher să vireze cei 250.000 de euro pe care a promis că îi achită în vederea rezolvării problemelor financiare urgente ale clubului. După cum se ştie, domnul Taher şi domnul Copos au promis că ajută clubul cu 500.000 de euro, dar până acum doar domnul Copos a virat cei 250.000. Pentru noi, următoarea etapă, după achitarea restanţelor salariale către jucători şi antrenori, este plata datoriilor pe care le avem la stat. Sper să le rezolvăm cât mai repede şi pe acestea şi să nu mai avem emoţii la primirea licenţei pentru ediţia următoare a Ligii I", a completat Sichitiu.

Citeşte şi:

Copos: Aştept până la 31 ianuarie un răspuns de la Taher, apoi caut alt investitor

Suporterii rapidişti au protestat la adresa lui George Copos

VIDEO: Imagini cu cei care au scris pe zidurile lui Copos

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici