Rapid şi Steaua, amendate în urma incidentelor din etapa a XIV-a

Cluburile Rapid şi Steaua au fost amendate de către Comisia de Disciplină a FRF, cu câte 40.000 de lei, respectiv 50.000 de lei, şi au primit avertisment ca urmare a incidentelor de la meciul direct, disputat în etapa a XIV-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Rapid şi Steaua, amendate în urma incidentelor din etapa a XIV-a

Rapid şi Steaua, amendate în urma incidentelor din etapa a XIV-a

Clubul stelist riscă totuşi suspendarea în şedinţele următoare ale Comisiei de Disciplină, ca urmare a incidentelor de la partida cu FC Timişoara, din etapa a XV-a a Ligii I.

După intrarea suporterilor în stadion, înaintea şi în timpul desfăşurării meciului Rapid - Steaua au fost aprinse torţe şi petarde de către suporterii ambelor echipe şi au fost afişate bannere care aveau mesaje cu conţinut obscen. De asemenea, suporterii stelişti au aruncat mai multe petarde la tribuna 0, unde se aflau susţinători rapidişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici