Rapid - Universitatea Craiova, scor 0-3

Formaţia Rapid Bucureşti a suferit, sâmbătă, prima înfrângere de la numirea lui Viorel Hizo ca antrenor principal, în urma eşecului de pe teren propriu în faţa echipei Universitatea Craiova, scor 0-3 (0-0).

99 afișări
Imaginea articolului Rapid - Universitatea Craiova, scor 0-3

Rapid - Universitatea Craiova, scor 0-3 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Florin Costea, în minutele 79 şi 81, şi Mihai Costea, în minutul 90+1.

0-1: Găman a centrat până la Mihai Costea, care a deviat balonul până la Florin Costea. Acestae, scăpat singur cu portarul Andrade, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut la colţul lung.

0-2: Pe contraatac, Prepeliţă i-a pasat lui Florin Costea în interiorul careului şi atacantul craiovean l-a învins pe goal-keeper-ul formaţiei giuleştene cu un şut sub transversală, de la aproximativ 12 metri.

0-3: Andrade a primit o pasă de la Maftei, balonul a sărit din gazon şi portarul a fost nevoit să se întoarcă, dar a fost deposedat de Florin Costea, care i-a pasat lui Mihai Costea şi acesta a stabilit scorul final cu un şut la colţul lung, în poarta goală.

În minutul 13, portarul Andrade l-a faultat în careu pe Andrei Prepeliţă şi arbitrul Nikolai Iordanov a acordat penalti. Dorel Stoica a executat în stânga portarului, dar Andrade a respins balonul în corner.

În minutul 48, Dorel Stoica a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri şi balonul a nimerit transversala porţii lui Andrade.

Rapid: 99. E. Andrade - 24. Maftei, 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 14. Perjă - 22. E. Dică, 15. Lazăr (87. Pitbull '76), 4. J.P. Andrade (21. Djalovici '56), 7. Cesinha - 30. Spadacio - 17. Joao Paulo (9. Răduţă '84). Antrenor: Viorel Hizo.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose - 30. Prepeliţă (28. Gângioveanu '84), 13. Dilevski (2. Bărboianu '62), 8. Şoavă - 77. Wobay - 33. Njock (9. M. Costea '71), 10. Fl. Costea. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Perjă '41 / Găman '51

Arbitri: Nikolai Iordanov (centru) - Ivan Valchev, Nikola Dzhuganski (asistenţi) - toţi Bulgaria - Mugurel Drăgănescu (rezeervă)

Observatori: Mircea Salomir, Valentin Alexandru.

La partidă au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, între care şi un grup de aproximativ 200 de suporteri.

Galeria formaţiei Rapid a afişat un baner cu mesajul "Alături de Nicu Constantin".

În momentul penaltiului, la tribuna oficială a avut loc un incident verbal între Adrian Mititelu şi doi suporteri ai echipei Rapid, acest conflict fiind aplanat după intervenţia acţionarului minoritar Jean Valvis. Incidentele s-au reluat după golul doi al partidei, când mai mulţi suporteri au început să-l înjure pe finanţatorul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici