Rapid vrea să mai achiziţioneze un fundaş dreapta străin

Directorul general adjunct Grigore Sichitiu a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că până joi, când se încheie perioada de transferuri din Liga I, FC Rapid va mai achiziţiona un jucător străin, care, conform unor surse din interiorul clubului, evoluează pe postul de fundaş dreapta.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid vrea să mai achiziţioneze un fundaş dreapta străin

Rapid vrea să mai achiziţioneze un fundaş dreapta străin (Sursa: Mediafax Foto)

"Avem o surpriză pe care o pregătim până la finalul perioadei de transferuri. Pe ultima sută de metri o să mai apară un jucător străin, dar nu mai vreau să dau nume sau posturi, că iar se întâmplă ce s-a întâmplat cu Salou. Când o să se semneze o să îi dezvăluim şi identitatea", a spus Sichitiu.

Conform unor surse din interiorul grupării giuleştene, jucătorul străin evoluează fundaş dreapta, post pe care antrenorul Mircea Rednic nu îl are decât pe Cristian Săpunaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici