Raţ, al cincilea stranier de la Şahtior în clasamentul fanilor

Fundaşul român al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a fost desemnat al cincilea stranier ca valoare în 2008 la echipa antrenată de Mircea Lucescu, într-un clasament stabilit de suporterii ucraineni şi în care primul loc a fost ocupal de croatul Darijo Srna.

15 afișări
Imaginea articolului Raţ, al cincilea stranier de la Şahtior în clasamentul fanilor

Raţ, al cincilea stranier de la Şahtior în clasamentul fanilor (Imagine: Mediafax Foto)

Răzvan Raţ a adunat 9.01 la sută din voturile suporterilor ucraineni, ocupantul primului loc fiind votat de 36.46 la sută din respondenţii la sondajul care a avut loc pe site-ul oficial al echipei Şahtior Doneţk.

La sondajul clubului ucrainean au participat 1887 de suporteri.

Răzvan Raţ a mai fost întrecut în clasament de Mariusz Lewandowski, Igor Duljaj şi Tomas Hubschman, dar i-a depăşit pe Ilsinho, Fernandinho, Wilian, Jadson sau Brandao.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici