Raţ: Ar fi minunat să-mi mai pot atârna încă o medalie la gât

Internaţionalul român Răzvan Raţ a declarat, miercuri, că îşi doreşte să câştige primul trofeu din acest sezon cu formaţia Şahtior Doneţk, Supercupa Europei, în partida cu FC Barcelona, de vineri, de la Monaco.

27 afișări
Imaginea articolului Raţ: Ar fi minunat să-mi mai pot atârna încă o medalie la gât

Raţ: Ar fi minunat să-mi mai pot atârna încă o medalie la gât (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Este foarte important pentru moralul nostru că am reuşit calificarea în grupele Ligii Europa după două victorii împotrivă celor de la Sivasspor. Aşteptăm cu încredere duelul cu Barcelona. Practic, ne vom lupta pentru primul trofeu din acest sezon şi ar fi minunat să am încă o medalie la gât! Barcelona este o echipă excepţională, dar nu poate fi considerată o formaţie invincibilă. Să nu uităm că am condus Barcelona, anul trecut, până în minutul 90 şi ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat în prelungiri", a spus Raţ pe site-ul său personal.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat, marţi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, formaţia turcă Sivasspor, în play-off-ul competiţiei. Şahtior s-a impus marţi, cu scorul de 2-0, după ce în tur a câştigat cu 3-0.

Şahtior a jucat marţi, deşi returul play-off-ului era programat joi, deoarece vineri va disputa Supercupa Europei, cu deţinătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, pe Stadionul Louis II din Monaco, de la ora 21.45. La Supercupa Europei, observator a fost desemnat directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici