Raţ: Dacă Celtic mi-ar face o ofertă, cu siguranţă voi fi foarte interesat

Fotbalistul echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat că nu a fost anunţat oficial în legătură cu interesul clubului Celtic pentru el, dar şi-ar dori să ajungă la echipa scoţiană în cazul în care aceasta va face o ofertă, informează Daily Mail.

10 afișări
Imaginea articolului Raţ: Dacă Celtic mi-ar face o ofertă, cu siguranţă voi fi foarte interesat

Raţ: Dacă Celtic mi-ar face o ofertă, cu siguranţă voi fi foarte interesat (Imagine: Mediafax Foto)

"Celtic este un club mare şi, dacă mi-ar face o ofertă, cu siguranţă voi fi foarte interesat. Am jucat pe stadionul Celtic Park de două ori cu Şahtior şi trebuie să spun că nu am mai trăit niciodată o astfel de experienţă. Este singurul stadion pe care am jucat şi nu îmi auzeam nici gândurile. Atât de zgomotoşi erau fanii. Sper să am şansa să joc din nou acolo. Însă, deocamdată, nu mi s-a spus nimic despre o ofertă de transfer, astfel că va trebui să aştept ca să văd ce se va întâmpla", a spus Raţ.

Daily Mail notează că Raţ, a cărui valoare este estimată la 4 milioane de lire sterline, l-a impresionat pe tehnicianul Gordon Strachan prin evoluţiile de la Euro-2008, şi că românul ar mai fi dorit de Newcastle, Sunderland, Lazio şi Bologna.

Jurnalul menţionează că o problemă în ceea ce priveşte ajungerea la o înţelegere între cele două cluburi pentru Raţ ar fi faptul că Şahtior este "uriaş din punct de vedere financiar", spre deosebire de Celtic. "În iarnă, Doneţk a refuzat o ofertă de 4 milioane de lire sterline pentru Răzvan. Este un club bogat şi nu ar fi interesat să îl vândă pe jucător pentru bani mai puţini. Fotbalistul a atras interesul fotbalului britanic şi lui îi place acel stil de joc. Dar va depinde de club, deoarece Raţ mai are cel puţin doi ani de contract", a declarat fostul impresar Ioan Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici