Raţ îşi doreşte de ziua lui să fie tată

Fundaşul echipei naţionale a României, Răzvan Raţ, care împlineşte, astăzi, 28 de ani, a declarat că de ziua lui îşi doreşte un copil de la soţia sa, Iulia, precizând că va sărbători cum se cuvine abia duminică, după finala Cupei Ucrainei dintre Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev.

10 afișări
Imaginea articolului Raţ îşi doreşte de ziua lui să fie tată

Raţ îşi doreşte de ziua lui să fie tată (Imagine: Mediafax Foto)

"Cel mai frumos cadou este câştigarea Cupei UEFA, nimic nu se poate compara cu un trofeu pe plan european. Îmi doresc să fiu sănătos şi, cât mai curând, să fiu tată. Lucrez la acest proiect, însă cea mai importantă este sănătatea. Voi petrece cu adevărat după finala Cupei Ucrainei, de duminică. Sper să sărbătoresc nu numai ziua mea de naştere, ci şi câştigarea Cupei pe plan intern", a afirmat fundaşul pe site-ul său oficial.

Titular în echipa naţională a României, Răzvan Raţ are în palmares până acum cinci titluri (două în România, cu Rapid şi trei în Ucraina, cu Şahtior Doneţk) şi trei Cupe (una cu Rapid şi două cu Şahtior), trei Supercupe (una cu Rapid şi două cu Şahtior). Ultimul trofeu câştigat de Raţ este Cupa UEFA, cu Şahtior Doneţk, după victoria cu 2-1, obţinută, miercuri, în finala cu Werder Bremen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici