Raţ: Meciul cu FC Barcelona va arăta adevăratul nostru nivel

Fotbalistul echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat că adevăratul nivel al formaţiei ucrainene se va vedea la meciul cu FC Barcelona, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la care şansele sunt în opinia sa egale, informează site-ul oficial al clubului din Doneţk.

5 afișări

"Este greu de evaluat starea generală a echipei, dar cred că suntem bine pregătiţi din punct de vedere fizic, pentru că am jucat deja multe meciuri până acum. Partida cu FC Barcelona va arăta adevăratul nostru nivel. Cred că totul va fi bine. Cu siguranţă vom avea o şansă de care trebuie să profităm. Scorul este întotdeauna 0-0 la începutul jocului, astfel că şansele sunt de 50-50", a spus Raţ.

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, va întâlni formaţia FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, urmând să dispute prima manşă în data de 6 aprilie, în deplasare, şi returul la 12 aprilie, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici