Raţ: Putem ajunge în finala Cupei UEFA

Internaţionalul Răzvan Raţ a declarat, după victoria echipei sale Şahtior Doneţk cu 3-2 în faţa formaţiei FC Barcelona, în ultima partidă din grupa C a Ligii Campionilor, că gruparea ucraineană poate juca finala Cupei UEFA, informează siteul www.razvanrat.ro.

20 afișări
Imaginea articolului Raţ: Putem ajunge în finala Cupei UEFA

Raţ: Putem ajunge în finala Cupei UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am descurcat excelent în această seară (n.r. - marţi seară), mai ales că am întâlnit o echipă foarte puternică. Chiar dacă au lipsit destule vedete de la FC Barcelona, printre titulari au fost câţiva jucători de mare valoare, precum Hleb, Krkici sau Rodriguez. Pentru noi a fost extraordinar că ne-am creat patru ocazii şi am valorificat trei dintre ele. Am încheiat destul de bine un sezon în care ne-am confruntat cu destule probleme şi ghinioane şi cred că vom face o figură frumoasă în Cupa UEFA. Pot spune chiar că putem ajunge în finala acestei competiţii. Acum nu mă gândesc decât să mă întorc acasă, să-mi petrec sărbătorile alături de persoanele iubite şi să uit, măcar câtva timp, de fotbal", a spus Raţ.

Echipa Şahtior Doneţk a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia FC Barcelona, în ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. FC Barcelona şi Sporting Lisabona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Şahtior Doneţk va juca în şaisprezecimile Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici