Raţ: Se poate spune că Dinamo Kiev - Şahtior este un duel al românilor

Fundaşul român al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că meciul în compania formaţiei Dinamo Kiev poate fi considerat şi un duel al românilor, pentru gruparea antrenată de Valery Gazzayev evoluând mijlocaşul Tiberiu Ghioane.

11 afișări
Imaginea articolului Raţ: Se poate spune că Dinamo Kiev - Şahtior este un duel al românilor

Raţ: Se poate spune că Dinamo Kiev - Şahtior este un duel al românilor (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Este un meci extrem de important, este cel mai aşteptat duel din campionatul Ucrainei. Daca vom câştiga, vom relansa campionatul! Ne-am impus în Cupa Ucrainei în faţa celor de la Dinamo Kiev, însă acest lucru nu are nicio legătură cu acest derbi. În Ucraina, meciurile dintre Şahtior şi Dinamo Kiev sunt cele mai aşteptate, sunt meciurile care contează cu adevărat pentru fani, pentru jucători, antrenori, conducători, pentru toată lumea. Se poate spune că este şi un duel al românilor. M-am întâlnit cu Tibi Ghioane la lot, la ultima convocare, însă nu ne-am tachinat", a spus Raţ pe site-ul propriu.

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu şi pentru care evoluează Răzvan Raţ, întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, formaţia Dinamo Kiev, la care este legitimat mijlocaşul român Tiberiu Ghioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici