Raul a marcat, pentru Real Madrid, la al 500-lea meci în Primera Division

Căpitanul echipei Real Madrid, Raul Gonzalez Blanco, a izbuit să înscrie un gol în partida pe care echipa sa a câştigat-o, duminică, pe terenul formaţiei Mallorca, scor 3-0, în cel de al 500-lea meci disputat în campionatul Spaniei.

15 afișări
Imaginea articolului Raul a marcat, pentru Real Madrid, la al 500-lea meci în Primera Division

Raul a marcat, pentru Real Madrid, la al 500-lea meci în Primera Division (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raul a izbutit să urce astfel pe locul şase în clasamentul celor mai multe partide disputate vreodată de un fotbalist în Primera Division după Zubizarreta (622), Eusebio (543), Buyo (542), Sanchis (524) şi Soler (504). Atacantul echipei madrilene, în vârstă de 31 ani, este totodată şi cel mai tânăr fotbalist care a evoluat în cel puţin 500 de meciuri în prima ligă iberică.

Internaţionalul spaniol, care a înscris duminică cel de al 305-lea gol într-un meci oficial pentru Real Madrid, mai are nevoie de două reuşite pentru a egala recordul deţinut de Alfredo Di Stefano.

Raul Gonzalez Blanco a jucat primul meci pentru clubul de pe Santiago Bernabeu în octombrie 1994, iar de-a lungul celor 15 ani de carieră nu a încasat niciun cartonaş roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici