Răzvan Lucescu a refuzat să plece de la PAOK Salonic în ţările arabe

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în acest an cu PAOK Salonic, primul după 34 de ani.

292 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu a refuzat să plece de la PAOK Salonic în ţările arabe

Răzvan Lucescu a refuzat să plece de la PAOK Salonic în ţările arabe

Dacă echipa acestuia va câştiga Cupa Greciei după finala cu AEK Atena, antrenorul român poate intra în istoria clubului din Salonic drept singurul tehnician care cucereşte eventul. Acesta a avut ocazia de a-şi părăsi actuala echipă, dar a refuzat categoric.

Narcis Răducan a dezvăluit că i-a propus, prin intermediul unui agent, să plece în ţările arabe, unde putea fi plătit ”regeşte”. Fiul lui Mircea Lucescu a refuzat şi a rămas pe banca tehnică a celor de la PAOK:

"Răzvan Lucescu intră într-o categorie selectă de antrenori români care au curajul să rămână în fotbalul mare sau care încearcă să pătrundă în fotbalul mare. Deocamdată, Grecia este în valul doi, dar nu l-am văzut să plece într-o ţară exotică pentru bani.

Eu, personal, acum un an, în vară, prin intermediul unui agent i-am propus să plece în ţările arabe şi nu a vrut să audă, deşi era vorba de foarte mulţi bani! El încearcă să ajungă în fotbalul mare acolo unde a fost şi tatăl lui", a spus Răducan, la Digi Sport.

În sezonul precedent, PAOK Salonic a câştigat Cupa Greciei şi a terminat campionatul pe locul doi, care i-a dus în preliminariile Europa League. Aceştia au fost eliminaţi de Benfica în play-off, scor 5-2 la general. În Europa League, echipa lui Lucescu s-a duelat cu Chelsea, MOL Vidi şi BATE Borisov, dar nu a reuşit să se califice în fazele eliminatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici