Răzvan Lucescu: Am făcut un joc perfect

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri seară, după victoria cu scorul de 3-1 din meciul amical cu formaţia Coventry City, că elevii săi au făcut un joc perfect, informează site-ul oficial al clubului.

21 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Am făcut un joc perfect

Răzvan Lucescu: Am făcut un joc perfect (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci tare, pe alocuri chiar agresiv, în care am întâlnit o echipă foarte dură. Am ripostat şi noi la fel de bine. Pot spune că a fost un joc perfect făcut de noi, cu presing bun şi cu acţiuni frumoase. Am fost net superiori adversarului. S-a încheiat în cel mai bun mod o pregătire foarte bună. Sunt mulţumit de victorie, dar şi de atitudinea jucătorilor. Echipa a crescut foarte mult şi toţi jucătorii sunt apţi pentru începerea campionatului", a spus Răzvan Lucescu.

Echipa FC Braşov a câştigat cu scorul de 3-1 (1-1), partida amicală cu formaţia engleză Coventry City, acesta fiind ultimul meci jucat de braşoveni în stagiul de pregătire din Elveţia.

Delegaţia braşoveană va reveni în ţară joi, fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu urmând a-şi continua pregătirea la Braşov, până la startul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici