Răzvan Lucescu: Avem forţa să ne calificăm în optimile Cupei României

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, luni, că gruparea ardeleană are puterea de a se califica în optimile de finală ale Cupei României, în dauna formaţiei Farul Constanţa.

17 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Avem forţa să ne calificăm în optimile Cupei României

Răzvan Lucescu: Avem forţa să ne calificăm în optimile Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi ne propunem să câştigăm fiecare joc pe care-l avem. La Constanţa mergem să jucăm cu Farul un meci «pe viaţă şi pe moarte». Nu va fi uşor, însă cred că avem forţa să ne calificăm", a spus Răzvan Lucescu.

Mijlocaşul Robert Ilyeş este de părere că FC Braşov poate juca finala Cupei României.

"O să tratăm meciul de la Constanţa cu toată seriozitatea. Dorinţa nostră a jucătorilor, dar şi a conducerii tehnice, este să avem un parcurs cât mai lung în Cupă, şi dacă se poate, de ce nu, să jucăm finala", a completat Ilyeş.

Jucătorul Adrian Senin, care a debutat în prima ligă pe când evolua pentru Farul, a menţionat că este pentru prima oară când va juca împotriva constănţenilor.

"Este pentru prima oară când voi evolua împotriva echipei la care m-am consacrat ca jucător. Îi respect pe cei de la Farul, însă eu sunt jucător profesionist, astfel că miercuri voi da totul pe teren pentru actuala mea echipă. Vrem să facem un joc bun în urma căruia să obţinem calificarea în turul următor. Le urez multa baftă celor de la Farul, însă după meciul cu noi", a adăugat Senin.

Delegaţia braşoveană a plecat luni spre Constanţa. Braşovenii se vor caza la hotelul Vega din Mamaia, unde vor sta până vineri, când este programată plecarea cu avionul la Iaşi.

"Avem două deplasări foarte lungi şi nu doream să pierdem două nopţi pe drum. S-ar fi acumulat multă oboseală, de aceea am decis să rămânem la Constanţa până vineri", a spus Răzvan Lucescu.

Pentru meciul cu Farul, jucătorii Romeo Surdu, Marius Măldărăşanu, Mihai Roman şi Sabrin Sburlea sunt incerţi.

Partida Farul Constanţa - FC Braşov, din 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici