Răzvan Lucescu: Câte echipe naţionale au doi jucători suspendaţi pentru dopaj şi bătăi?

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate, că este deranjat de faptul că el a fost cel atacat de fiecare dată după un rezultat slab al echipei naţionale, în loc să fie "sancţionaţi cei care au greşit", aluzie la comportamentul unor jucători.

81 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Câte echipe naţionale au doi jucători suspendaţi pentru dopaj şi bătăi?

Răzvan Lucescu: Câte echipe naţionale au doi jucători suspendaţi pentru dopaj şi bătăi? (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"S-au aruncat nume de jucători de către unii oameni care au anumite interese şi nebunii în cap. Fotbaliştilor li se transmit mesaje total negative, nu există respect în nicio privinţă. Unde suntem şi de ce am ajuns aşa jos? Câte echipe naţionale au doi jucători cu o anumită valoare suspendaţi pentru dopaj şi pentru bătăi (n.r. - aluzie la Adrian Mutu, suspendat temporar pentru dopaj, şi Cristian Săpunaru, suspendat pentru că s-a bătut la un meci)? Nu se mai poate aşa, eu am fost mereu atacat, în loc să fie sancţionaţi cei care au greşit", a spus Răzvan Lucescu la Gsp TV.

Lucescu a menţionat că îşi va continua proiectul pe care l-a început la echipa naţională şi va încerca să atingă obiectivul impus, respectiv calificarea la Campionatul European din 2012. "Eu trebuie să-mi văd de treabă, merg pe acelaşi drum pe care am pornit şi vreau să îmi ating obiectivele la care toată lumea îşi doreşte să ajungem", a spus tehnicianul.

Referitor la declaraţia finanţatorului clubului Steaua, Gigi Becali, care a spus, marţi, că Bogdan Stancu nu este accidentat, dar nu avea rost să meargă la lotul under 23, deoarece e un jucător destul de cunoscut pentru a mai participa la astfel de acţiuni, Lucescu a precizat: "Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bogdan Stancu, eu am discutat cu Argăseală şi mi-a spus că are o contractură uşoară după ultima partidă a Stelei de la Urziceni. Am stabilit că e mai bine să rămână alături de colegii săi pentru a urma un program de recuperare şi să nu vină la lot pentru această partidă. Pe viitor cei de la Steaua şi-l vor dori pe Stancu la naţională, dar nu ştiu dacă având o astfel de atitudine va mai avea această ocazie. Totuşi, eu îl cred pe Valeriu Argăseală (n.r. - preşedintele FC Steaua)", a spus Lucescu.

Selecţionata România under-23 a terminat, miercuri, la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu în compania selecţionatei similare a Italiei, într-un joc din cadrul grupei A a International Trophy Challenge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici