Răzvan Lucescu: Este groaznic ce i s-a întâmplat lui Coman

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, sâmbătă, că pentru portarul Dănuţ Coman este "groaznic" că va rata Euro-2008 din cauza unei accidentări, însă a precizat că rapidistul este un caracter puternic şi că va trece peste acest moment trist din carieră.

9 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Este groaznic ce i s-a întâmplat lui Coman

Răzvan Lucescu: Este groaznic ce i s-a întâmplat lui Coman (Imagine: Mediafax Foto)

"E un lucru groaznic pentru un jucător să ţi se întâmple aşa ceva înaintea unui turneu final, mai ales că era primul pentru el după o perioadă extraordinară şi spera că va putea juca. Este groaznic să trebuiască să plece accidentat, dar până la urmă viaţa de fotbalist este făcută şi din astfel de momente triste. Aşa cum îl ştiu eu, Dani este un caracter puternic", a spus Lucescu.

Fost antrenor al echipei Rapid, Răzvan Lucescu a precizat că i-a propus lui Coman ca, dacă va dori să plece de la gruparea "alb-vişinie" să ia în calcul şi varianta FC Braşov, însă a subliniat că primul sfat al său către internaţionalul român ar fi să obţină un transfer în străinătate. "Eu cred că sunt un tip serios şi am mai spus de o sută de ori asta: Dani Coman este portarul Rapidului. Dacă vrea să plece de acolo, primul lucru pe care l-aş sfătui să-l facă ar fi să caute să plece în străinătate Are nevoie de o astfel de experienţă, a demonstrat că este un portar de valoare mare şi în Europa şi merită asta. Dacă nu, poate să rămână foarte bine la Rapid, dar dacă cumva se hotărăşte să plece eu i-am spus: «Ia şi tu în calcul vairanta Braşov»", a punctat Lucescu.

Răzvan Lucescu a menţionat că selecţionerul României, Victor Piţurcă, se confruntă cu o situaţie dificilă, după accidentările lui Ovidiu Petre şi Dănuţ Coman: "Nu e simplu, mai ales că vorbim de oameni importanţi. La un turneu final ai nevoie de 23 de jucători pentru că oricând pot apărea cartonaşe sau accidentări şi e important să ai la dispoziţie tot ce are România mai bun la ora asta, dar cred că Piţi ştie foarte bine ce are să facă".

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a suferit o fractură a degetului mare de la mâna stângă din cauza căreia va rata prezenţa la Campionatul European din luna iunie, iar selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat în lotul naţionalei României pentru turneul final pe Eduard Stăncioiu, de la CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici