Răzvan Lucescu: FC Braşov putea câştiga meciul cu Pandurii cu 5-1

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, că echipa FC Braşov putea câştiga meciul cu Pandurii Târgu Jiu chiar cu scorul de 5-1 şi a afirmat că este dezamăgit de faptul că formaţia braşoveană a fost huiduită după ce a primit gol.

14 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: FC Braşov putea câştiga meciul cu Pandurii cu 5-1

Răzvan Lucescu: FC Braşov putea câştiga meciul cu Pandurii cu 5-1 (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am foarte multe de spus despre meci, pentru că a fost efectiv un spectacol făcut de noi, şi putea fi chiar şi 5-1, şi nu jignesc pe nimeni când spun asta. Durerea mea din păcate, este alta. Cred că această echipa merita să aibă un oraş întreg alături de ea, şi nu doar unul, doi sau trei oameni. Această echipă vine după o perioadă de mediocritate în liga a doua, dar se pare că nu toată lumea ştie să aprecieze acest lucru. Se pare că alţii nu suportă acest lucru, şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Sunt extrem de dezamăgit, nu am spus asta niciodată, dar acum nu mai pot. O echipă trebuie sprijinită chiar dacă ia gol, şi nu consider normal să fie huiduită dacă ia gol repede. Poate exagerez eu şi poate e vorba doar de nişte imbecili plătiţi, de unii care au lucrat cândva la FC Braşov, au fost daţi afară, iar acum nu suportă că lucrurile merg bine şi vor să destabilizeze. Din punctul meu de vedere, astăzi, Braşovul a primit o palmă de la această echipă. Chiar mă aşteptam să fim sprijiniţi, şi jucătorii să nu fie înjuraţi şi huiduiţi primele 15 minute. Ar fi trebuit să fiu bucuros de victorie, dar sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la acest meci", a spus Lucescu.

Lucescu a declarat că Sabrin Sburlea, care a marcat primul gol în Liga I, este "un puşti teribil al fotbalului românesc".

"M-a încântat evoluţia întregii echipe, din care fac parte şi jucători tineri, iar Sburlea este unul dintre ei. Este un puşti teribil al fotbalului românesc şi aştept să crească de la meci la meci. Le spun mereu jucătorilor în vestiar, că trebuie să joace mereu în aşa fel, încât toată lumea să ştie că terenul de la Braşov e un teren insuportabil de unde nu poţi lua puncte", a menţionat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici