Răzvan Lucescu: Nu mă duc la Unirea Urziceni

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, marţi, pentru Sport.ro, că i-ar fi prins bine un angajament de cinci luni la Unirea Urziceni, dar nu va ajunge antrenor la această grupare.

11 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Nu mă duc la Unirea Urziceni

Răzvan Lucescu: Nu mă duc la Unirea Urziceni (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt cinci luni în care eu cred că aş fi putut să mă duc foarte bine la Urziceni. Mi-ar fi prins bine, aş fi avut în permanenţă contact cu orice problemă. Nu mă duc pentru că există un manager, un preşedinte, care s-au opus, aducându-mi desigur argumente legate de munca de la federaţie. M-au întrebat dacă aş merge la Urziceni, am răspuns că da, cu mare placere, dar am considerat că cei de la Unirea să obţină acordul şefilor de la naţională. Nu am vrut să intru în polemică cu nimeni. Ar fi fost doar dorinţa mea de a fi alături de această echipă, care m-a solicitat pentru aceste cinci luni şi aş fi făcut-o cu mare plăcere. Mă gândesc că în toată această perioadă nu aveam meciuri cu naţionala. Întotdeauna când cineva se gândeşte la tine, îţi face plăcere. Cauţi să răspunzi şi tu", a spus Lucescu.

Conducerea clubul Unirea Urziceni a solicitat oficial, marţi, Federaţiei Române de Fotbal detaşarea pentru o perioadă de cinci luni la gruparea ialomiţeană a selecţionerului Răzvan Lucescu, precizând în adresă că îi va achita integral salariul de la FRF în perioada respectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici