Răzvan Lucescu - patru etape suspendare, Dinu Gheorghe - două luni suspendare

Tehnicianul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost suspendat pentru patru etape, iar preşedintele grupării braşovene, Dinu Gheorghe, pentru două luni, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru jignirile pe care cei doi oficiali le-au adus arbitrului Teodora Albon la meciul cu Dinamo II.

18 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu - patru etape suspendare, Dinu Gheorghe - două luni suspendare

Răzvan Lucescu - patru etape suspendare, Dinu Gheorghe - două luni suspenadare

De asemenea, Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe au fost amendaţie cu câte 6.000 de lei

La finalul partidei Dinamo II - FC Braşov, scor 2-1, care a avut loc sâmbătă, în etapa a XIX-a a seriei I a Ligii a II-a, Teodora Albon a fost jignită de preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, şi de antrenorul Răzvan Lucescu, care au spus despre aceasta că este o "vagaboandă" şi o "nesimţită".

 

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că aşteaptă să vadă ce sancţiune va primi şi arbitrul Teodora Albon, exprimându-şi speranţa că nu se va judeca diferit.

"Asta este, plătim pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu are sens să mai comentăm acum ce a fost la meciul cu Dinamo II, pentru că s-a discutat şi aşa prea mult pe marginea acestui subiect. Rămâne să vedem ce sancţiune îi va fi aplicată şi Teodorei Albon, pentru că nu doar noi am fost vinovaţi. Sperăm că nu se va judeca cu două unităţi de măsură diferite. Oricum, suportăm pedeapsa şi nu vom face apel la decizia comisiei", a declarat Dinu Gheorghe.

Şi antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că respectă decizia Comisiei de Disciplină, dar nu a dorit să facă niciun fel de comentariu. "Pentru mine este un caz încheiat. Voi respecta decizia, dar nu am absolut nimic de comentat", a spus Lucescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici