Răzvan Lucescu: Sunt dezamăgit de evoluţia nostră şi de rezultat

Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă seară, că este dezamăgit de evoluţia echipei FC Braşov în meciul pierdut, în deplasare, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei Rapid, în etapa a XXV-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Sunt dezamăgit de evoluţia nostră şi de rezultat

Răzvan Lucescu: Sunt dezamăgit de evoluţia nostră şi de rezultat

"Sunt dezamăgit de evoluţia noastră, dezamăgit de rezultat, pentru că nu ştiu dacă Rapid a făcut foarre mult, dar cu siguranţă noi am făcut foarte puţin. Am intrat moi pe teren, poate a contat şi presiunea pe umerii noştri, ai celor care am evoluat în trecut la Rpaid, poate a contat şi presiunea celor care au jucat prima oară în Giuleşti acum şi din aceste motive am avut un început modest. Oricum, în seara asta nu am mai văzut echipa din cele şapte etape de până acum. Nu ştiu dacă Rapid merita să câştige cu acest scor", a spus Lucescu.

La meciul de sâmbătă, fanii giuleşteni au afişat următoarele bannere: "Indiferent de tricourile purtate/inima voastră pentru rapid bate"; "Răzvan, îţi mulţumim!". De asemenea, Răzvan Lucescu a fost aplaudat de fanii rapidişti.

"Sunt trei ani frumoşi pe care i-am petrecut aici şi le mulţumesc pentru primire", a afirmat tehnicianul, referitor la reacţia fanilor rapidişti.

Răzvan Lucescu a precizat că FC Braşov nu are un obiectiv stabilit: "Noi n-avem obiectiv, eu am propus să ne batem pentru Cupa UEFA şi vom vedea ce se va întâmpla".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici