Răzvan Lucescu: Tata este bine, nu sunt probleme grave

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că tatăl său, Mircea Lucescu, care a fost operat la Doneţk, se simte bine şi a precizat că nu sunt probleme grave.

14 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Tata este bine, nu sunt probleme grave

Răzvan Lucescu: Tata este bine, nu sunt probleme grave (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Tata se simte bine, nu sunt probleme foarte grave. Inima lui este puternică. A fost o problemă la o arteră. A fost operat şi acum totul este în regulă", a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a suferit un preinfarct, miercuri seară, şi a fost operat la Doneţk. Intervenţia chirurgicală a avut loc în jurul orei 03.00, iar în prezent starea antrenorului român este stabilă, informează Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici