Răzvan Raţ a fost atât de aproape de Real Madrid în 2009

Citeşte articolul complet pe narcisraducan.ro.

228 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ a fost atât de aproape de Real Madrid în 2009

Răzvan Raţ este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei din fotbal.

Am avut bucuria să jucăm împreună la Rapid, la începutul ascensiunii sale, chiar o perioadă importantă am împărţit aceeaşi cameră de cantonament.

Reprezintă un exemplu viu pentru tinerii fotbalişti, că ambiţia, munca, spiritul de sacrificiu alături de talent l-au propulsat la cel mai înalt nivel, câştigând un trofeu continental şi reprezentând România de peste 100 de ori, deseori cu banderola pe braţ.

  • Răzvan îţi aminteşti cum ai dat tu primul gol în Liga 1 pentru Rapid?

Da , cum să nu-mi amintesc, nu am dat multe goluri asta pentru că eu am fost responsabil cu assist-urile. Am înscris primul gol pentru Rapid într-un meci cu FC Argeş pe 14 august 1999 după ce tu ai tras la poartă şi a respins portarul la mine.

  • Care este oraşul tău preferat din Europa? ( Eu îl bănuiesc)

Clar Madridul. Este oraşul în care m-am simţit cel mai bine din toate punctele de vedere şi cred că, dacă Madridul avea ieşire la mare era cel mai bun oraş din Europa.

Citeşte articolul complet pe narcisraducan.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici