Răzvan Raţ ar putea ajunge la Olympique Marseille

Presa franceză de marţi scrie că oficialii grupării Olympique Marseille sunt interesaţi de fundaşul Răzvan Raţ, al cărui contract cu Şahtior Doneţk expiră în vară.

826 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ ar putea ajunge la Olympique Marseille

Răzvan Raţ (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului Sport365.fr‎ , Raţ este urmărit de câţiva ani de responsabilii cu transferurile de la gruparea francez.

Românului i s-ar fi propus un contract pe două sezoane şi jumătate, dar transferul nu a fost încă rezolvat, deoarece el este dorit şi de West Ham sau Beşiktaş Istanbul.

Răzvan Raţ are 31 de ani şi joacă la Şahtior de zece ani.

Olympique Marseille l-a transferat săptămâna trecută pe mijlocaşul senegalez de la CFR Cluj, Modou Sougou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici