Răzvan Raţ: Este o lovitură greu de suportat pentru Mutu

Fundaşul echipei naţionale a României, Răzvan Raţ, a declarat, joi, că noul caz de dopaj este o lovitură greu de suportat pentru atacantul Adrian Mutu.

20 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ: Este o lovitură greu de suportat pentru Mutu

Răzvan Raţ: Este o lovitură greu de suportat pentru Mutu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă e fnal de carieră, dar poate fi o suspendare de patru ani am înţeles, nu ştiu cât poate fi suspendarea minimă. Nu cred că sunt eu în măsură să îi dau sfaturi lui Adrian. Îmi e greu să comentez. Din păcate e o lovitură de imagine, nu ştiu dacă e definitivă. Dar e o lovitură pentru Mutu şi cred va fi greu de suportat", a afirmat Raţ în cadrul unei emisiuni a postului GSP TV.

Răzvan Raţ a precizat că nu a folosit pastile care să conţină sibutramină, susbstanţa cu care Adrian Mutu a fost depistat pozitiv, pentru că nu are tentinţă de îngrăşare. "Eu nu ştiu de pastilele astea, eu nu am probleme de genul acesta. Nu am tendinţe de îngrăşare şi nu ştiu. Iar eu de obicei nu prea iau pastile sau vitamine", a explicat Raţ.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

CONI a anunţat că testul a fost făcut de laboratorul din Roma.

Partida Fiorentina - Bari s-a disputat la 10 ianuarie şi s-a încheiat cu scorul de 2-1, pentru echipa gazdă. Mutu a fost titular în acel meci şi a marcat în mintul 38, aducând egalarea pentru Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici