Răzvan Raţ vorbeşte despre maşinile sale la "Pro Motor"

Răzvan Raţ, cel mai titrat fotbalist român din acest an, este invitatul ediţiei de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor", difuzată de Pro TV începând cu ora 12.30.

202 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ vorbeşte despre maşinile sale la "Pro Motor"

Fotbalistul Răzvan Raţ, invitat la "Pro Motor" (Imagine: ProTv)

Răzvan Raţ povesteşte la "Pro Motor" de ce s-a căsătorit cu o ucraineancă şi nu cu o româncă. "Sunt mai frumoase ucrainencele", spune fotbalistul.

De asemenea, Raţ vorbeşte şi despre maşinile sale. În Ucraina are deja o colecţie impresionantă, iar preferata lui este un Ferrari F450, pe care îl conduce cu mare plăcere ori de câte ori are ocazia. Când vine în România, îşi lasă automobilul Ferrari în Ucraina şi conduce o Kia Sportage, o maşină de teren cu un motor 2 l diesel, 140 CP, despre care, spune el, se potriveşte mai bine cu condiţiile de drum de la noi.

Recent decorat cu ordinul "Steaua României" de Traian Băsescu, pentru performanţa din Cupa UEFA, Raţ va juca în continuare la Şahtior, în Ucraina, şi este ultimul român care a reuşit să câştige o Cupă Europeană.

"Sunt împlinit pe toate planurile. Am tot ce-mi doresc, mai puţin un bebeluş, dar sper ca soţia mea să-mi facă o bucurie cât de curând", a mărturisit fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici