Răzvan Theodorescu, Iordănescu, Bittman, Tucă, printre posibili membri ai Comisiei de Etică a FRF

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a prezentat, în Comitetul Executiv, persoanele din partea cărora a primit un "răspuns de principiu favorabil" pentru a face parte din Comisia de Etică, academicianul Răzvan Theodorescu, fostul selecţioner Anghel Iordănescu şi solistul formaţiei Holgraf, Dan Bittman.

67 afișări
Imaginea articolului Răzvan Theodorescu, Iordănescu, Bittman, Tucă, printre posibili membri ai Comisiei de Etică a FRF

Răzvan Theodorescu, Iordănescu (Foto), Bittman, Tucă, printre posibili membri ai Comisiei de Etică a FRF (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Sandu a precizat că aşteaptă încă un răspuns din partea jurnalistului Marius Tucă, informează site-ul FRF.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, că FRF va înfiinţa o Comisie de Etică. Această comisie va fi condusă de un avocat, urmând ca printre membri să se regăsească un academician, un jurnalist şi un fost fotbalist.

Sandu a menţionat că noua Comisie de Etică ar urma să analizeze declaraţiile jignitoare ale oamenilor de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici