Reacţia Gabrielei Szabo după ce a aflat că a fost demisă de la CSM Bucureşti. Spune că primarul a ascultat de contestatarii ei

Fosta atletă a publicat, pe Instagram, un mesaj în care anunţă că decizia demiterii ei nu are o bază documentară.

3327 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Szabo după ce a aflat că a fost demisă de la CSM Bucureşti. Spune că primarul a ascultat de contestatarii ei

Reacţia Gabrielei Szabo după ce a aflat că a fost demisă de la CSM Bucureşti. Spune că primarul a ascultat de adversarii ei

FGabriela Szabo a aflat faptul că a fost înlăturată de la conducerea clubului CSM Bucureşti de pe reţelele sociale. Tot acolo a oferit o replică.

„Am observat în spaţiul public, respectiv pe reţeaua de socializare FB, anunţul domnului Primar Nicuşor Dan în ce priveşte schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului).

Aceiaşi angajaţi pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunţată au pierdut în instanţă dosare iniţiate ca urmare a defăimării mele sau a activităţii mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfăşurarea acestei proceduri, bineînţeles aşteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administraţie al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului", a scris Gabriela Szabo pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici