REACŢIA lui Anghel Iordănescu după ce Steaua şi-a retras jucătorii de la naţională: "Federaţia trebuie să ia o decizie dură împotriva Stelei!"

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, la plecarea în cantonamentul din Antalya, că "Federaţia şi Comitetul Executiv trebuie să analizeze cu atenţie şi să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua!"

6326 afișări
Imaginea articolului REACŢIA lui Anghel Iordănescu după ce Steaua şi-a retras jucătorii de la naţională: "Federaţia trebuie să ia o decizie dură împotriva Stelei!"

Iordănescu: Federaţia trebuie să analizeze cu atenţie şi să o ia o decizie dură împotriva Stelei (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Vineri a fost o întâlnire la nivelul Federaţiei cu cei de la clubul Steaua. A participat domnul Argăseală şi eu. După 5 ore de discuţii clubul Steaua ne-a propus două variante de lucru pe care noi, Federaţia, le-am refuzat! Dar, în schimb, am propus clubului Steaua patru variante şi cred eu, două dintre ele extrem de convenabile şi nouă. Clubul Steaua a avut o poziţie de forţă şi nu şi-a dat acordul pentru această participare a jucătorilor la echipa naţională. Mi se pare lipsit de fair-play pentru că până la urmă cu toţii trebuie să respectăm echipa naţională! Trebuie să înţelegem că echipele noastre nu mai sunt în cupele europene, nici Steaua şi nimeni. Singura care ne reprezintă ţara este echipa naţională", a spus Iordănescu înainte de plecarea în Turcia.

Selecţionerul României a declarat că jucătorii Stelei doreau să vină la naţională, dar au fost blocaţi.

"Nu este fair-play din partea clubului Steaua, care şi se află într-o competiţie internă cu Viitorul, Astra, Pandurii, Dinamo, iar ei ne-au pus la dispoziţie jucătorii echipei naţionale. În schimb, Steaua, după o poziţie de forţă, a încercat să boicoteze activitatea echipei naţionale. Consider că Federaţia şi Comitetul Executiv trebuie să analizeze cu atenţie şi să o ia o decizie dură împotriva clubului Steaua", a mai adăugat Iordănescu.

Naţionala României începe astăzi stagiul de pregătire din Antalya, care durează până pe 6 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici