Reacţii cu privire la scandalul din lumea fotbalului

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis în judecată opt persoane, printre care George Copos şi Mihai Stoica, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs o pagubă de 11,5 milioane de dolari.

30 afișări
Imaginea articolului Reacţii cu privire la scandalul din lumea fotbalului

Reacţii cu privire la scandalul din lumea fotbalului

Victor Becali: Nu mă interesează ce face DNA, dacă nu ai dosar penal nu te bagă nimeni în seamă

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că nu este afectat de faptul că a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în cazul transferurilor de fotbalişti, precizând că, în România, sunt la modă pesoanele cu dosar penal.

"Nu mă interesează ce face DNA. Eu ştiam că se va ajunge aici, nu aveam nicio îndoială. Nu îmi fac însă nicio problemă pentru că ştiu că nu am nicio vină. Bazaconiile pe care le au ei în rechizitoriu vor fi demontate până la cel mai mic punct. Cluburile alea despre care spun ei că au suferit daune nu ar fi trebuit să depună nişte plângeri? Eu dacă îţi iau dumitale banii din buzunar, nu faci plângere împotriva mea? Dar ei nu au legătură cu meseria asta. Dar nu e nicio problemă, asta este Procuratura din România. Există însă instanţe unde putem să ne apărăm şi noi. Nu va fi nicio problemă, pentru că în România, dacă nu ai dosar penal nu te bagă nimeni în seamă", a declarat Victor Becali.

Pădureanu: Mă bucur că am fost trimis în instanţă, unde voi demonstra că sunt nevinovat

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, trimis în judecată de procurorii anticorupţie în dosarul transferurilor de fotbalişti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că va avea posibilitatea să-şi demonstreze nevinovăţia în instanţă.

"Comentariul meu este foarte scurt: Mă bucur că am fost trimis în instanţă şi s-au terminat odată aceste tergiversări. Mă consider nevinovat şi am să demontez în faţa instanţei toată această învinuire care mi s-a adus. Mai multe nu vreau să comentez, pentru că nu vreau să fac justiţie prin presă. Eu mă consider nevinovat şi pot demonstra asta şi faptic, şi prin actele care se găsesc la dosar", a spus Pădureanu.

Gica Popescu: Ştiam demult că se va întâmpla aşa, acţiunea DNA e o "mascaradă"

Fostul fotbalist şi impresar Gică Popescu, trimis în judecată de procurorii anticorupţie în dosarul transferurilor de fotbalişti, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX că se aştepta la această măsură, numind întreaga acţiune a oamenilor legii în acest caz drept "masacaradă".

"Păi dumneavoastră vă aşteptaţi să procedeze altfel? Eu ştiam de mult că se va întâmpla asta. Ne-au trimis pe toţi, nu? Cum să mă aştept la altceva, la mascarada care a fost? Nu am ce să comentez mai mult, pentru că ştiam că se va întâmpla aşa, ştiam de mult timp", a afirmat Gică Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici