Reacţiile lui Ianis Hagi şi Gică Hagi, după Viitorul - FCSB 1-1

După 1-1 cu FCSB, Ianis şi Gică Hagi au tras concluziile.

291 afișări
Imaginea articolului Reacţiile lui Ianis Hagi şi Gică Hagi, după Viitorul - FCSB 1-1

Reacţiile lui Ianis Hagi şi Gică Hagi, după Viitorul - FCSB 1-1

Hagi senior spune că ambele echipe şi-au dorit victoria: "S-a terminat cum nu trebuia, doar un egal când ambele echipe au vrut să câştige şi cred că asta s-a văzut pe teren.

(Despre Ianis) El trebuie să aibă drumul lui, să crească, să rămână cu picioarele pe pământ. Învaţă în fiecare zi câte ceva, e o experienţă nouă pentru el şi pentru ceilalţi. Pentru el, primul lucru care contează - proiectul pentru el - şi după aceea, bineînţeles că ne gândim şi la partea clubului, dar eu întotdeauna mă gândesc prima dată la jucător şi după aceea clubul.

(Despre lupta la titlu) Mai sunt 4 meciuri, Steaua joacă cu CFR, CFR joacă şi cu noi, joacă şi cu Craiova, eu zic că încă se mai joacă. Ei trebuie să joace ca în seara asta, să câştige meciurile şi nu e nimic încă terminat.

(Despre FCSB) Au un potenţial enorm, dar undeva e un minus. Dar nu trebuie să îl găsesc eu şi nici nu trebuie să vorbesc, pentru că nu e bine. Sunt un club în care totdeauna trebuie să fie numărul 1, e greu, e presiune mare, trebuie să ştii să trăieşti cu această presiune, să faci să nu se vadă această presiune, trebuie să câştigi meciurile. Din păcate, au ghinion. Joacă un fotbal bun, au dovedit, ştiu fotbal şi în seara asta au dovedit că au fotbal, inclusiv ambele meciuri cu noi, normal, când vezi câte ocazii au avut puteau să câştige.

Eu Coman ştiu că e cel mai în formă jucător în retrul acesta de campionat, acum două etape a câştigat un meci de la 0, cum şi Boboc a intrat astăzi şi face, un jucător tânăr odată e acolo, odată e mai jos", a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi a vorbit despre transferul de la Viitorul şi remiza cu FCSB: "Am fost, am vizitat. Ei au avut treaba lor, eu am avut treaba mea. Am şi verişoara în Barcelona, a fost o plimbare. Am avut două zile libere de la club şi am profitat. Despre transfer să îi întrebaţi pe cei din club, pe patronul echipei.

Spre finalul meciului cred că orice echipă putea să câştige. Şi ei au avut ocaziile lor şi noi am avut ocaziile noastre, păcat că nu am fost noi mai lucizi şi nu am putut să profităm, scăpam trei contra doi, patru contra trei pe contraatac.

Ne bucurăm că producem fotbal mereu, în fiecare săptămână sau la fiecare trei zile când jucăm, lumea are la ce să se uite. Mă bucur că îmi ajut echipa. Sunt şi puţin dezamăgit, pe sfârşit puteam să marcăm un gol cel puţin.

Un rezultat neutru, bun pentru CFR, bun pentru Craiova. Mai sunt patru etape, se poate întâmpla orice. În continuare luptăm pentru obiectivele pe care le avem şi suntem pregătiţi pentru următoarele meciuri", a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici