Real Madrid a învins Kuwaitul, scor 2-0, într-un amical pentru care a primit 3 milioane de euro

Echipa Real Madrid a învins miercuri, pe stadionul Kaifan, naţionala Kuwaitului, într-un meci amical pentru disputarea căruia a primit trei milioane de euro, informează presa spaniolă.

132 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a învins Kuwaitul, scor 2-0, într-un amical pentru care a primit 3 milioane de euro

Real Madrid a învins Kuwaitul, scor 2-0, într-un amical pentru care a primit 3 milioane de euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Di Maria '26 şi Cristiano Ronaldo '31.

Real Madrid a început jocul în următoarea formulă: Adan - Altintop, Carvalho, Varane, Coentrao - Granero, Şahin, Ozil - Cristiano Ronaldo, Benzema, Di María. Au mai evoluat: Casillas - Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa, Lass, Marcelo, Kaka, Pepe şi Higuaín.

La meciul disputat în Kuwait au asistat 18.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici