Real Madrid - AC Milan, scor 10-9 la loviturile de departajare, într-un meci amical

Echipa spaniolă Real Madrid a învins, joi, cu scorul de 10-9 la loviturile de departajare, formaţia italiană AC Milan, într-un meci amical disputat la Shanghai (China), informează Gazzetta dello Sport.

289 afișări
Imaginea articolului Real Madrid - AC Milan, scor 10-9 la loviturile de departajare, într-un meci amical

Real Madrid - AC Milan, scor 10-9 la loviturile de departajare, într-un meci amical (Imagine: Shutterstock)

La finalul celor 90 de minute, cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0.

La loviturile de departajare au marcat J. Rodriguez, Marcelo, Casemiro, Sergio Ramos, Carvajal, Nacho, Cerişev, Isco, Jese şi Kiko Casilla pentru Real Madrid, respectiv De Jong, Matri, Honda, Luiz Adriano, Montolivo, Zapata, Mauri, Calabria şi Paletta pentru AC Milan.

Au ratat Kroos de la Real Madrid, respectiv Bacca şi portarul Donnarumma de la AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici