Real Madrid are un nou antrenor. Va prelua campioana Europei după Cupa Mondială

Real Madrid a anunţat oficial că Julen Lopetegui (51 de ani) va prelua banca echipei, la finalul Campionatului Mondial din Rusia, conform unui comunicat de presă emis de club, scrie prosport.ro.

613 afișări
Imaginea articolului Real Madrid are un nou antrenor. Va prelua campioana Europei după Cupa Mondială

Real Madrid are un nou antrenor. Va prelua campioana Europei după Cupa Mondială

Pe 31 mai, Zinedine Zidane şi-a dat demisia după ce a cucerit de trei la rând Liga Campionilor din postura de principal, record absolut în istoria competiţiei.

Lopetegui este selecţionerul Spaniei din 2016. De-a lungul carierei a mai antrenat la Rayo Vallecano, la echipa a doua a Realului şi la FC Porto. Ca jucător, Lopetegui a evoluat atât pentru Real Madrid, cât şi pentru FC Barcelona, fiind portar, iar în 1990 a câştigat titlul de campion al Spaniei alături de clubul blanco. Înainte de a prelua naţionala de seniori, Lopetegui a condus şi selecţionatele U19, respectiv U21. Cu ambele a reuşit să câştige Campionatul European U19, respectiv U21, fiind singurele trofee obţinute din postura de antrenor.

Citiţi mai multe informaţii despre acest subiect pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici