Real Madrid i-a propus lui Cristiano Ronaldo un salariu de 9,5 mil. de euro pe an

Clubul Real Madrid i-ar fi propus atacantului portughez de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, un salariu anual net de 9,5 milioane de euro, conform Marca, publicaţie ce alimentează speculaţiile privind venirea jucătorului la madrileni.

213 afișări
Imaginea articolului Real Madrid i-a propus lui Cristiano Ronaldo un salariu de 9,5 mil. de euro pe an

Real Madrid i-a propus lui Cristiano Ronaldo un salariu de 9,5 mil. de euro pe an (Imagine: Mediafax Foto)

Jurnalul susţine că acest salariu anual este pentru un contract pe cinci sezoane. Marca notează că această sumă l-ar transforma pe Cristiano Ronaldo în jucătorul cu cel mai mare salariu net din lume.

Potrivit Marca, Ronaldo ar primi 50 la sută din drepturile de imagine în Spania şi sută la sută pentru străinătate.

Marca anunţase deja, vineri, că Real este pregătit să cheltuie 80 de milioane de euro pentru transfer, o sumă record, superioară celei chletuite de club pentru aducerea francezului Zinedine Zidane în 2001 (75 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici