Real Madrid îi oferă lui Robben 36 milioane euro

Conducătorii grupării spaniole Real Madrid încearcă să-l convingă pe jucătorul echipei Chelsea, Arjen Robben, să semneze cu campioana Spaniei un contract pe şase ani cu un salariu net de şase milioane de euro pe sezon, infomează cotidianul The Sun.

3 afișări
Imaginea articolului Real Madrid îi oferă lui Robben 36 milioane euro

Real Madrid îi oferă lui Robben 36 milioane euro

Pentru Robben, Real Madrid oferă echipei din Londra 24 milioane de euro. În Spania, componentul echipei reprezentative a Olandei ar câştiga 140.000 de euro net pe săptamână, asta datorită impozitului pe venit din Spania de numai 24 la sută faţa de 40 la sută în Anglia.

Pe lângă atacantul olandez, Real Madrid încearcă să-l convingă să vină în Primera Division şi pe un alt component al echipei Chelsea Londra, Frank Lampard. Acest interes a apărut şi după ce madrilenii au fost refuzaţi de Cesc Fabregas, mijlocaşul formaţiei Arsenal Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici